Showing posts with label answers. Show all posts
Showing posts with label answers. Show all posts

Monday, October 24, 2011

CNBC Portfolio Challenge Bonus Bucks Answers for Monday, October 24, 2011


1. Concerns have recently come to a head about the effectiveness of UK consumer product regulation, following a series of fires determined to have been caused by what kind of appliances?

ANSWER: Freezers

2. The Royal Bank of Scotland expects Asian stocks to fall by how much over the next three months?

ANSWER: 15-20%

3. How many Tweets per second were sent when Beyonce revealed her “baby bump” on August 28?

Answer: 8,868

Subscribe to All American Investor
Enter Your Email Address

Wednesday, October 19, 2011

CNBC Million Dollar Portfolio Challenge Bonus Bucks Answers for Thursday, October 20, 2011


CNBC Bonus Bucks Answers for Thursday, October 20, 2011 and CNBC Million Dollar Portfolio Challenge

1. Which of Rupert Murdoch's four children once ran a television production company called Shine that was acquired by Murdoch's News Corp. in April?

ANSWER: Elisabeth

2. According to CNBC.com’s table of earnings surprises, how did Abbott Laboratories’ most recently reported earnings per share number compare to the consensus estimate?

ANSWER: EPS was one cent above the estimate

3. Which publicly listed company has the world's largest workforce?

Answer: Wal-Mart

Subscribe to All American Investor
Enter Your Email Address

Wednesday, October 12, 2011

CNBC Portfolio Challenge Bonus Bucks Answers for Thursday, October 13, 2011


1. In CNBC.com’s Scenes from the ‘Occupy’ Protests slideshow, what is written immediately below the “We Occupy Boston” sign?

ANSWER: “End Corporate Greed”

2. The number of unemployed in Britain jumped on Wednesday. When did the jobless rate, now at 8.1 percent, last high such highs?

ANSWER: . October 1996

3. Which country in Asia Pacific is expected to cut interest rates when its central bank meets next, according to AMP Capital Investors.

Answer: Australia

Subscribe to All American Investor
Enter Your Email Address

CNBC Portfolio Challenge Bonus Bucks Answers for Thursday, October 13, 2011 and CNBC Million Dollar Portfolio Challenge

Monday, September 26, 2011

CNBC Bonus Bucks Answers for Tuesday, September 27, 2011


CNBC Portfolio Challenge Bonus Bucks Answers for Tuesday, September 27, 2011 and CNBC Million Dollar Portfolio Challenge

1. How much did Singapore spend to host the just concluded F1 grand prix?

ANSWER: None of the above


2. Switzerland recently set a limit for the Swiss franc's appreciation against the euro. What was that limit, of francs to euros?

ANSWER: 1.20


3. According to the CNBC Explains video on hedge funds, most of them are set up as:

ANSWER: Limited Partnership

Friday, November 21, 2008

What disaster did Jim Paulsen of Wells Capital Management say "we've created" this week?


EF Hutton: What disaster did Jim Paulsen of Wells Capital Management say "we've created" this week?

Squawk on the Street
Question: What disaster did Jim Paulsen of Wells Capital Management say "we've created" this week?
Answer: TARP crisis No. 2

Thursday, November 20, 2008

EF Hutton: On the day KISS frontman Gene Simmons rang NYSE's opening bell, whose employees rang Nasdaq's bell?


EF Hutton: Get All the CNBC Bonus Bucks Answers

Squawk on the Street

Question: On the day KISS frontman Gene Simmons rang NYSE's opening bell, whose employees rang Nasdaq's bell?

Answer: Rambus

Subscribe to EF Hutton via Email