Showing posts with label challenge. Show all posts
Showing posts with label challenge. Show all posts

Wednesday, October 19, 2011

CNBC Million Dollar Portfolio Challenge Bonus Bucks Answers for Thursday, October 20, 2011


CNBC Bonus Bucks Answers for Thursday, October 20, 2011 and CNBC Million Dollar Portfolio Challenge

1. Which of Rupert Murdoch's four children once ran a television production company called Shine that was acquired by Murdoch's News Corp. in April?

ANSWER: Elisabeth

2. According to CNBC.com’s table of earnings surprises, how did Abbott Laboratories’ most recently reported earnings per share number compare to the consensus estimate?

ANSWER: EPS was one cent above the estimate

3. Which publicly listed company has the world's largest workforce?

Answer: Wal-Mart

Subscribe to All American Investor
Enter Your Email Address

Sunday, October 02, 2011

CNBC Portfolio Challenge Bonus Bucks Answers for Monday, October 3, 2011


CNBC Portfolio Challenge Bonus Bucks Answers for Wednesday, September 21, 2011 and CNBC Million Dollar Portfolio Challenge

1. Australians are expected to splurge A$7.88 billion on pet care services and products in the 2011-2012 financial year. How much are they spending on food per year, according to market research firm IBIS?

ANSWER: A$ 2.8 billion


Wednesday, September 28, 2011

CNBC Bonus Bucks Answers for Thursday, September 29, 2011


CNBC Bonus Bucks Answer

1. A World War II-era British merchant vessel recently found wrecked off the coast of Ireland looks likely to contain the largest haul of shipwrecked precious metal in history. What is the metal?

ANSWER: Silver


2. Standard and Poor's warned on CNBC on Tuesday (9/27/2011) that Chinese property firms could face a severe liquidity crunch if sales drop by what percentage?

ANSWER: 30%


3. What is the top office pet peeve for workers around the world?

ANSWER: People not taking ownership for their actions

Thursday, September 22, 2011

CNBC Portfolio Challenge Bonus Bucks Answers for Wednesday, September 21, 2011


CNBC Portfolio Challenge Bonus Bucks Answers for Wednesday, September 21, 2011 and CNBC Million Dollar Portfolio Challenge

1. What is the 8th most popular city for business?

ANSWER: Madrid


2. What is the 31st most safest bank in the world in 2011?

ANSWER: Cassa Depositi e Prestiti Turin, Italy


3. In CNBC.com’s “Top 10 Green Cars 2011,” how is the Lexus CT 200h described?

ANSWER: “Sporty, little premium hatchback”

Friday, March 16, 2007

CNBC Portfolio Challenge Bonus Bucks


CNBC's Million Dollar Portfolio Challenge

The Video Question: China's parliament passed a corporate income tax law in which all companies will pay a unified tax rate. What is the new tax rate?

Answer: 25%

Ameriprise Financial said it plans to buy back stock & increase it's dividend. Up to how much in stock does it plan to buy back?

Answer: $1 billion